Gala ATIPIC BEAUTY Oradea 2023 a redefinit frumusețea

Gala „ATIPIC BEAUTY” by Magda Coman marchează un moment cu totul special în peisajul fashion și social din România, celebrându-și aniversarea de 10 ani printr-un spectacol impresionant și emoționant. Evenimentul neobișnuit a avut loc la Oradea, în sala de evenimente a cunoscutului centrul comercial Era Shopping Park, în data de 6 iunie 2023.

Într-o atmosferă plină de emoție și admirație, pe scenă s-au succedat modele de catwalk, dar și modele de viață, ale căror atitudini în fața dizabilității au demonstrat că frumusețea nu are limite. Aceste personalități puternice au lăsat în urmă un impact valoros, inspirând și sensibilizând audiența cu mesajul că fiecare individ poartă în sine o frumusețe aparte, care trece dincolo de orice obstacol sau limitare.

Un aspect impresionant al evenimentului a fost colaborarea dintre modelele atipice, personalitățile locale și designerii prezenți. Toți au creat împreună un omagiu adus frumuseții autentice și inovative, care depășește convențiile sociale și pătrunde în straturile profunde ale inimilor oamenilor.

La finalul serii pline de emoții și momente speciale, publicul a fost răsfățat cu un concert susținut de talentata artistă ANDIA. Vocea sa impresionantă și prezența scenică au adus o notă artistică de excepție, întregind astfel atmosfera memorabilă a evenimentului.

Moderatorii serii, Loredana Corchiș și Emil Trifa de la ET Radio Services, au asigurat o desfășurare impecabilă și au transmis emoțiile pozitive ale evenimentului către public. Prezența lor carismatică a completat în mod firesc momentele speciale ale galei, ținând publicul conectat la fiecare pas al acestui eveniment de suflet.

Gala „ATIPIC BEAUTY” nu doar că a fost un succes răsunător, dar a avut un impact puternic asupra conștiinței sociale și a comunității din minunatul oraș Oradea. Sprijinit de autoritățile locale, Primăria Municipiului Oradea și Visit Oradea și primit cu căldură de publicul orădean, evenimentul a reușit să transmită mesajul puternic că frumusețea este o stare de spirit, o atitudine și o perspectivă aparte asupra vieții.

Într-o lume dominată adesea de standarde rigide de frumusețe, Gala „ATIPIC BEAUTY” a dovedit cu măiestrie că frumusețea se află în diversitate, iar fiecare persoană este frumoasă în felul său unic. Cu siguranță, acest eveniment remarcabil va rămâne în amintirea tuturor celor prezenți, reprezentând un punct de referință pentru viitoarele inițiative ce promovează frumusețea autentică și incluziunea socială.

Posted in Noutăți and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .