Festivalul Medieval Oradea 2023: un spectacol istoric prezentat de ET Radio Services

 

Orașul Oradea a fost transformat într-o adevărată scenă medievală între 3 și 9 iulie, cu ocazia Festivalului Medieval 2023. În acest decor de poveste, ET Radio Services a avut onoarea de a participa activ, cu MC-ul nostru carismatic, Emil Trifa, care a prezentat concertele de pe scena mare din cetate.

Festivalul a debutat joi în Piața Unirii cu o ceremonie de deschidere spectaculoasă, unde parada coifurilor și prezentarea cavalerilor au captat atenția și au setat tonul pentru zilele următoare. De la primele momente, atmosfera a fost electrică, promițând un weekend memorabil.

De vineri până duminică, Cetatea Oradea a fost centrul activităților, oferind publicului o gamă variată de evenimente. Emil Trifa, vocea ET Radio Services, a fost gazda care a introdus fiecare concert, conectând publicul cu artiștii și creând o atmosferă vibrantă.

Pe lângă spectacolele pline de acțiune și muzica energică, festivalul a inclus și activități educative și distractive pentru copii, ateliere de artă și istorie, precum și tururi ghidate ale orașului.

Festivalul Medieval Oradea 2023 nu a fost doar o reconstituire istorică, ci o celebrare vie a istoriei și tradițiilor, aducând împreună trecutul și prezentul într-un mod unic. Prezența și prezentarea lui Emil Trifa de la ET Radio Services au adăugat o notă personală și profesională evenimentului, subliniind rolul radioului în promovarea culturii și a evenimentelor locale.

Posted in Noutăți.