Impact și vizibilitate
Crestarea vânzărilor
Smart targeting
Management display-uri
Programare conținut
Creație conținut

Piața de Smart Signage este în continuă creștere și tot mai mulți jucători aleg să exploateze acest segment. Dezvoltarea comerțului online este cea mai mare provocare a magazinelor fizice din zilele noastre. Astăzi este mai important ca niciodată să le oferiți clienților o experiență cu adevărat unică la cumpărături. Prin intermediul echipamentelor ET Smart Signage, clienții vor fi angajați într-o relație directă, atractivă și emoțională cu brandul dumneavoastră.Alături de In-Store Radio, prin Smart Signage veți cuceri și ultima graniță a tehnologiei moderne în materie de smart shopping, în magazin, centru comercial, cafenea, hotel, sală de fitness și nu numai.

Creați cea mai bună experiență la cumpărături

Impactul asupra clienților

ET Video Services inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Folosiți serviciile ET Smart Signage pentru a crește impactul și acoperirea afacerii dumneavoastră.Imaginile vibrante, culorile și dinamica materialelor vizuale au un impact emoțional puternic asupra deciziei de cumpărare a clienților, cât și asupra percepției acestora față de brand poziționându-l ca modern, puternic și sofisticat. Impulsul creat de ecranele luminoase și atractive va determina clienții să se concentreze total asupra produselor dumneavoastră și să cumpere instinctual, stimulați de calitatea superioară a producțiilor grafice și video realizate de ET Video Services.

Soluții pentru fiecare tip de afacere

ET Smart Signage oferă centrelor comerciale cea mai eficientă și modernă soluție de marketing de proximitate pentru a transforma fiecare vizită de shopping într-o experiență unică. Totodată, kiosk-urile  dual-display de la ET Video Services vor îmbunătăți semnificativ imaginea generală a centrului comercial și percepția socială a clienților asupra mall-ului.

De asemenea, soluția ET Smart Signage Kiosk le deschide centrelor comerciale posibilitatea de a câștiga și mai mult prin vânzarea de spațiu publicitar pe ecrane, atât către chiriașii acestora, cât și către terți.

Kiosk-urile ET Smart Signage pot fi personalizate în funcție de linia de design a spațiului, culorile sau opțiunile dumneavoastră.

Creșterea vânzărilor & Smart targeting

ET Smart Signage este unealta care vă ajută să creșteți semnificativ vânzările prin creația și distribuția de conținut digital personalizat. Acesta va realiza conexiunea psihologică mult dorită între brand și clienții dumneavoastră.Sistemul avansat de programare a materialelor publicitare le permite departamentelor de marketing ale magazinelor sau centrelor comerciale să conceapă o grilă de difuzare atent construită. Alături de echipa ET Video Services veți configura rotațiile de difuzare ale materialelor grafice și video pentru a targeta și optimiza distribuția mesajelor. Reclamele vor apărea la orele și în zilele potrivite, atunci când clienții doriți se vor afla la cumpărături. Acest detaliu are un impact decisiv asupra creșterii vânzărilor și implicării clienților în campaniile de marketing derulate.

Scăderea bugetelor de publicitate

Ecranele ET Smart Signage sunt investiția perfectă pentru scăderea costurilor de promovare și eficientizarea distribuției de conținut. Odată implementate, ecranele, kiosk-urile sau panourile LED, puteți distribui în doar câteva minute mesaje publicitare în orice locație.Noi vom  gestiona pentru dumneavoastră un singur ecran sau o întreagă rețea. Reclamele vor ajunge în fața clienților din orice colț al mall-ului sau din orice oraș. Campaniile vor fi programate dinamic, rapid și minuțios. Investiția în sistemele ET Smart Signage și abonamentele ET Video Services vor elimina costurile aferente design-ului, producției publicitare și montajului, toate acestea câștigând timp prețios și ridicând standardele la nivelul generației următoare de publicitate.

Pachete de servicii

Ideal pentru HoReCa și Retail
CREATOR

Management display

Programare conținut

Stocare în Cloud

Monitorizare

Asistență tehnică

LiveChat

Producție grafică inclusă

Ideal pentru HoReCa și Retail
CREATOR PRO

Management display

Programare conținut

Stocare în Cloud

Monitorizare

Asistență tehnică

LiveChat

Producție grafică inclusă

Producție video & animație inclusă