Studioul ET Radio Services vă oferă servicii voiceover complete: înregistrăm voci ce pot fi utilizate într-o gamă variată de aplicații, vă oferim sugestii vizavi de selecția vocilor în funcție de proiectele dumneavoastră și ne asigurăm că materialul final va fi masterizat întocmai pentru a răspunde cerințelor.

Lucrăm cu profesioniști experimentați în domeniul radio, entertaineri și actori, vorbitori nativi de limbă română, dar vă oferim și voiceovers în limba engleză. Oricare ar fi proiectul dumneavoastră, la ET Radio Services veți găsi soluții voiceover profesionale pe măsura bugetului alocat.

Spot Audio

Un spot audio este imaginea auditivă a brandului dumneavoastră!

IVR & On-Hold

Interactive Voice Response & Mesaje On-Hold în limba română cât și în principalele limbi de circulație internațională.

Prezentare multimedia

Prin prezentarea produselor faceți primul pas în relația cu clienții și partenerii de afaceri.

Producție video

Sunetul ne permite să creem imaginea, la fel ca atunci când citim o carte și ne construim propria viziune despre realitate.

Dublaj

Vă oferim traducerea script-urilor și dublajul materialelor media în limbile română, engleză, cât și în principalele limbi de circulație internațională.

Anunțuri publice

Mesaje persuasive, clare, concise și ușor de reținut pentru publicul larg.

Podcast

Viitorul radioului este on-line, iar noi suntem pregătiți pentru era digitală. În studioul ET Radio realizăm materiale podcast diversificate.

Audiobook

Fie că doriți să produceți materiale informative, cursuri de specialitate sau opere literare, vocile noastre vă vor oferi o notă de originalitate.

Audio Branding

Diferența o fac uneltele și materiile prime, însă la bază rămâne arta, imaginația și măiestria.