Cu o experiență de peste 20 de ani în tot ceea ce înseamnă radio și producție audio, ne poziționăm ca un partener solid pentru afacerea dumneavoastră. Ne reprezintă determinarea și consecvența cu care realizăm producții audio cu orice destinație, producții video, campanii radio locale, regionale și naționale și soluții integrate de sonorizare ambientală și publicitate.

Așteptăm în fiecare zi noi provocări și suntem hotărâți să alegem de fiecare dată cea mai avantajoasă soluție. Utilizăm exclusiv echipamente profesionale de la branduri de top din domeniu și soluții tehnice moderne la standarde internaționale. Ascultăm, analizăm și ne adaptăm mereu nevoilor clienților noștri. Suntem aici ca să evoluăm împreună!

 

Echipamente profesionale pentru rezultate remarcabile

Suntem pasionați de sunet și credem cu tărie că pentru a oferi producții și servicii de înaltă calitate, avem nevoie de echipamente profesionale care să ofere un sunet pur și natural. Calitatea este angajamentul nostru față de clienți și ne străduim să ducem experiența lor audiovizuală la un nivel superior.

Fie că este vorba despre înregistrări în studioul nostru, procesarea sunetului sau redarea în cadrul evenimentelor live, ne-am asigurat că folosim numai cele mai bune echipamente standard din industrie, de la cei mai reputați producători. Încrederea noastră se bazează pe o selecție atentă a echipamentelor, iar rezultatul este o experiență audio de excepție.

De aceea, atât pentru studioul de înregistrări, serverele de emisie, procesarea sunetului, cât și pentru evenimentele live am ales cu grijă echipamente Apple, NEUMANN Berlin, Universal Audio Inc., Avalon Design, SHURE, RODE Microphones Australia, Apogee, Cordial, K&M, DELL, BOSE, Omnia, Adobe Creative Cloud și WAVES.

Avalon Design"

Povești de succes

Cunoașteți experiența clienților noștri

Emil Trifa loves radio, and it seems radio loves him back! Through a career that spans already two decades, Emil has successfully explored different areas of our industry and has designed himself a path as the major radio services provider in his country. His expertise covers everything that any brand needs to explore to market itself via sound: voice-over, copywriting, studio production, etc. I am very happy to personally recommend ET Radio Services as a major player in Romania.

Anca Mădalina Platz Marketing executive/PA to the General Manager - DoubleTree by Hilton

Încă din faza de pre-deschidere a DoubleTree by Hilton Hotel Oradea am analizat soluțiile propuse de diverși furnizori pentru a ne asigura că putem să le oferim clienților noștri servicii de cea mai înaltă calitate. Am căutat un partener profesionist și în primul rând flexibil. La ET Radio Services am găsit soluțiile perfecte pentru nevoile noastre, iar astăzi în urma unui parteneriat de lungă durată ne propunem să evoluăm împreună.

Tiberiu Kelemen Regional Manager - BRICO DEPOT (part of KingFisher Group)

În ultimii ani, am lucrat cu ET Radio Services pentru promoțiile din magazinul Brico Store și apoi BRICO DEPOT. Știm deja că ne putem baza de fiecare dată pe Emil Trifa, un MC dinamic, spontan și pregătit pentru orice provocare în fața microfonului. Concursurile și promoțiile s-au desfășurat mai bine decât ne așteptam! De aceea, cu fiecare ocazie, ET Radio Services rămâne prima noastră alegere.