Cu o experiență de 20 ani în tot ceea ce înseamnă radio și producție audio, ne poziționăm ca un partener solid pentru afacerea dumneavoastră. Ne reprezintă determinarea și consecvența cu care realizăm producții audio cu orice destinație, producții video, campanii radio locale, regionale și naționale și soluții integrate de sonorizare ambientală și publicitate.

Așteptăm în fiecare zi noi provocări și suntem hotărâți să alegem de fiecare dată cea mai avantajoasă soluție. Utilizăm exclusiv echipamente profesionale de la branduri de top din domeniu și soluții tehnice moderne la standarde internaționale. Ascultăm, analizăm și ne adaptăm mereu nevoilor clienților noștri. Suntem aici ca să evoluăm împreună!

Studio dotat cu echipamente profesionale

Pentru producții de calitate este nevoie de echipamente profesionale, capabile să ofere un sunet pur și natural. De la înregistrare, procesare și până la redare, calitatea este angajamentul nostru față de clienți.

De aceea, am ales cu grijă echipamente standard în industrie de la cei mai reputați producători. Hardware și software, studioul ET Radio Services este pregătit să livreze calitate la standardele momentului în industria audiovizuală. Lucrăm cu echipamente NEUMANN Berlin (the microphone company), GENELEC (the sonic reference), Universal Audio Inc., audio-technica (laways listening),  RODE Microphones Australia, Cordial, Rode Australia, K&M, Adobe Creative Cloud și WAVES.

Avalon Design

Cunoașteți experiența clienților noștri

caret-down caret-up caret-left caret-right

Emil Trifa loves radio, and it seems radio loves him back! Through a career that spans already two decades, Emil has successfully explored different areas of our industry and has designed himself a path as the major radio services provider in his country. His expertise covers everything that any brand needs to explore to market itself via sound: voice-over, copywriting, studio production, etc. I am very happy to personally recommend ET Radio Services as a major player in Romania.

Anca Mădalina Platz Marketing executive/PA to the General Manager - DoubleTree by Hilton

Încă din faza de pre-deschidere a DoubleTree by Hilton Hotel Oradea am analizat soluțiile propuse de diverși furnizori pentru a ne asigura că putem să le oferim clienților noștri servicii de cea mai înaltă calitate. Am căutat un partener profesionist și în primul rând flexibil. La ET Radio Services am găsit soluțiile perfecte pentru nevoile noastre, iar astăzi în urma unui parteneriat de lungă durată ne propunem să evoluăm împreună.

Tiberiu Kelemen Regional Manager - BRICO DEPOT (part of KingFisher Group)

În ultimii ani, am lucrat cu ET Radio Services pentru promoțiile din magazinul Brico Store și apoi BRICO DEPOT. Știm deja că ne putem baza de fiecare dată pe Emil Trifa, un MC dinamic, spontan și pregătit pentru orice provocare în fața microfonului. Concursurile și promoțiile s-au desfășurat mai bine decât ne așteptam! De aceea, cu fiecare ocazie, ET Radio Services rămâne prima noastră alegere.