Festivalul Copiilor Oradea 2023: Distracție și bucurie pentru toți copiii din oraș!

Pentru a fi cât mai aproape de toți copiii din oraș, Festivalul Copiilor Oradea 2023 se va desfășura în trei locații diferite, fiecare având un specific unic și o gamă variată de activități. Evenimentele vor avea loc simultan și vor oferi distracție și bucurie pe parcursul întregii zile, începând de la ora 10:00 și până seara, la ora 22:00.

Cetatea Oradea – o aventură urbană plină de surprize și distracție!

Distracția începe de dimineață cu parada mascotelor, picturi pe față și o sesiune de dans modern, iar jocurile creative, atelierele de origami, olărit, pielărit sau tâmplărie vor încânta întreaga familie de-a lungul zilei.

Pe scena aflată în curtea palatului Princiar vor urca tinere talente orădene premiate și recunoscute național. Spectacolul majoretelor de la Liceul Don Orione, distinse cu premiul I la concursul național „Bucharest Dance Awards 12”, va putea fi admirat de la ora 17.40, iar Darius Mabda, marele câștigător al ediției 2022 a concursului „Românii au Talent”, va urca pe scenă alături de Ana Maria Mărgean începând cu ora 18.00.

Atmosfera vibrantă va fi asigurată de seturile live ale DJ-ilor Rogvaiv, Dubase și DJ Vision & Storm Events, iar concertele live, la care adolescenții se vor bucura de talentul și energia artiștilor preferați, precum Florian Rus și BRUJA, vor începe de la ora 19.30, respectiv 21.00.

Evenimentul din Cetatea Oradea a fost animat și moderat de MC Emil Trifa de la ET Radio Services, care a adus un plus de entuziasm și veselie pe parcursul întregului festival.

Festivalul Copiilor Oradea 2023. De 1 iunie, distracția cucerește Oradea! Vezi programul!

Posted in Noutăți and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .