Soluții integrate

Spațiile comerciale au diverse destinații, însă toate au nevoie de o ambianță plăcută și controlată pentru atingerea scopurilor propuse.

Indiferent că vorbim despre o cafenea, un restaurant ori un magazin, ca să vă bucurați de sunetul muzicii este nevoie să luați în considerare câteva aspecte definitorii. În funcție de destinație, aveți nevoie de o sonorizare de tip background sau foreground. Sistemul de sonorizare trebuie să fie conceput special pentru spațiul în care va fi utilizat. Astfel, amplasarea difuzoarelor, caracteristicile și puterea acestora, precum și calitatea muzicii difuzate contribuie concomitent la valoarea experienței senzoriale oferite clienților dumneavoastră.

Fie că doriți să facem un upgrade sau să inițiem un nou proiect, vom găsi pentru dumneavoastră cele mai accesibile și mai potrivite soluții. Profesioniștii noștri vor analiza solicitarea primită. Vom lua în calcul destinația și mărimea spațiului, particularitățile acestuia și bugetul alocat. Apoi, alături de noi puteți alege cel mai bun sistem de sonorizare, soluțiile software pentru difuzarea programelor și cel mai potrivit pachet In-store RadioDupă implementarea sistemului, vă vom oferi service și consultanță pe termen lung. Toate acestea pentru a ne asigura că ați făcut cea mai potrivită alegere pentru afacerea dumneavoastră, sunteți în legalitate și cheltuiți bugetul corect.

Avem soluții pentru dumneavoastră indiferent de mărimea afacerii pe care o gestionați, fie că este vorba despre o cafenea, un club, un magazin sau chiar un centru comercial.

In-Store Radio

Este un post de radio dedicat, conceput de specialiștii noștri, exclusiv pentru afacerea dumneavoastră.

O experiență high-end prin sistemele de sonorizare BOSE

Cea mai gustoasă și cea mai trendy rețetă pentru auzul clienților dumneavoastră este gătită cu stil și măiestrie din ingrediente atent selecționate: incinte acustice cu design și proprietăți unice din gamele FreeSpace®, Acoustimass®, DesignMax®, Panaray® și RoomMatch® de la BOSE. Pentru aplicații speciale, cluburi, săli de conferință sau evenimente vă propunem echipamente profesionale care au trecut testul celor mai exigente locații și solicitări la nivel global.

Prin ET Radio Services veți beneficia de soluții complete de sonorizare, de la consultanță, proiectare, achiziție și instalare de echipamente BOSE, până la posturi de radio private In-Store Radio, producție de spoturi audio și chiar campanii de promovare pe cele mai mari rețele de radio FM din România.