Oradea FestiFall 2023: O ediție de neuitat ce a unit orașul în sărbătoare

Oradea s-a transformat într-un carusel de culori, sunete și emoții în perioada 13-15 octombrie, odată cu desfășurarea celei mai mari ediții a Oradea FestiFall până în prezent. Cu peste 400 de artiști, atât români cât și internaționali, și un program diversificat desfășurat pe trei scene și în cinci locații diferite, festivalul a devenit un punct de întâlnire pentru iubitorii de artă, muzică și cultură.

Sub prezentarea vibrantă a MC-ului Emil Trifa de la ET Radio Services, evenimentul a debutat în Piața Unirii, unde publicul a fost întâmpinat cu o serie de spectacole oferite de talentații elevi ai Liceului de Arte Oradea. Ziua a continuat cu un mix electrizant de muzică și dans, culminând cu concerte memorabile susținute de Moonlight Breakfast și Loredana, care au ridicat audiența în picioare.

A doua zi a festivalului a fost la fel de plină de surprize. Piața Unirii a fost din nou centrul atenției, găzduind o varietate de acte artistice, de la dansuri sportive la concerte vibrante ale unor artiști precum NOR și Celelalte Cuvinte. În paralel, Piața Ferdinand și strada Libertății au fost animate de jazz de calitate și ateliere creative pentru copii, oferind famililor oportunități minunate de distracție și învățare.

Ultima zi a festivalului a fost un amestec perfect de artă, muzică și emoție. Scena din Piața Unirii a fost iluminată de prestații muzicale ale unor artiști de renume precum Richard Clayderman și Nouvelle Vague. Seara s-a încheiat cu un spectaculos show de artificii, care a luminat cerul nopții și a adus un omagiu vibrant orașului și comunității sale.

Oradea FestiFall 2023 nu a fost doar un festival, ci o celebrare a spiritului comunitar și a diversității culturale, unind oameni de toate vârstele. Organizatorii, Visit Oradea și Primăria Municipiului Oradea, împreună cu partenerii și sponsorii, merită toată recunoașterea pentru efortul depus în transformarea acestui eveniment într-o sărbătoare memorabilă.

Posted in Noutăți.