ET Radio Services aduce în România cele mai noi tehnologii în materie de in-store radio, soluții de sonorizare ambientală și digital signage de la Integrated Systems Europe 2023

Echipa ET Radio Services, compania lider în domeniul in-store radio și soluții de sonorizare ambientală din România, a vizitat în perioada 31 ianuarie – 03 februarie 2023 târgul internațional Integrated Systems Europe (ISE) ediția 2023, desfășurat la Barcelona. Obiectivul principal al acestei vizite a fost de a aduce în țara noastră cele mai moderne și inovatoare tehnologii pentru clienții noștri.

ISE 2023, unul dintre cele mai mari și importante evenimente din industrie, a oferit o platformă excelentă pentru ET Radio Services de a explora ultimele tendințe în materie de in-store radio și soluții de sonorizare ambientală. Astfel, suntem mândri să vă anunțăm că acum putem oferi clienților noștri atât soluții wired tradiționale, cât și noile soluții bazate pe boxe wireless, simplu și ușor de implementat în orice tip de spațiu, indiferent de suprafață. De asemenea, reprezentăm în România branduri de renume din industrie ca BOSE, Harman (JBL), Sonance, Focal, Denon, Ecler, LDA AudioTech, Monaco, Audac, Apart,  precum și întregul portofoliu al grupului Adam Hall Germania.

Pe lângă soluțiile de sonorizare, ET Radio Services a descoperit și numeroase inovații în materie de digital signage. Printre acestea se numără display-uri curbate de interior și exterior de înaltă rezoluție, totemuri pentru interior și exterior, precum și display-uri revoluționare ce înglobează stații de încărcare rapidă pentru mașinile electrice.

De asemenea, pe partea de digital signage, aducem în premieră în România soluții interactive touch-free, tehnologii lift to learn și soluții bazate pe inteligența artificială care permit monitorizarea clienților, scanarea facială și identificarea profilurilor de vârstă, a stărilor sufletești și a comportamentului consumatorilor, toate respectând legislația GDPR.

În încheiere, ET Radio Services vă invită să descoperiți gama noastră extinsă de soluții și servicii, menite să vă transforme spațiul comercial într-unul vibrant și plin de viață, adaptat nevoilor și așteptărilor clienților dvs. Apelați cu încredere la serviciile companiei ET Radio Services pentru a beneficia de cele mai noi și eficiente tehnologii în materie de in-store radio, soluții de sonorizare ambientală și digital signage!

Posted in Noutăți.