Târgul de Crăciun Oradea a găzduit și în 2022 Orașul Faptelor Bune alături de Radio ZU

Cel mai așteptat eveniment al iernii, Târgul de Crăciun Oradea, s-a desfășurat anul acesta în perioada 02 – 26 decembrie 2022. De această dată, târgul s-a întins din Piața Unirii până în Piața Regele Ferdinand, cuprinzând inima centrului istoric restaurat al Municipiului Oradea.


Ediția din acest an a oferit orădenilor noi surprize. În Piața Unirii și-au făcut loc flancate de bradul gigantic și de roata panoramică, decoruri de poveste, figurine gigantice, căsuța lui Moș Crăciun, patinoarul și food trucurile cu bunătăți, vinuri, bere artizanală și cafea de specialitate. Tot aici, au conectat pe scenă artiști locali, grupuri de colindători din țară și străinătate, artiști internaționali și fanfare.


Dincolo de Podul Sfântul Ladislau, în Piața Regele Ferdinand și-au făcut loc căsuțele cu kurtos kolacs, dulciuri, vin fiert, produse handmade, suveniruri, pielărie, decorațiuni și produse de artizanat. Nu a lipsit nici caruselul de poveste și zona special dedicată copiilor din spatele Teatrului Regina Maria.

Pentru a tria oară, Oradea a devenit Orașul faptelor Bune, din 16 până în 22 decembrie. Timp de o săptămână, DJ-ii Radio ZU au emis live din inima Târgului de Crăciun Oradea. Pe lângă maratonul de fapte bune, distracția a fost garantată pe scena din Piața Unirii de concerte live cu: Delia, Andia, Irina Rimes, Smiley, Mira, Lidia Buble, Puya, Nicole Cherry, The Motans, Carla’s Dreams, Juno, Cabron, Theo Rose, Mario Fresh, Alexandra Stan, Spike, Carmen Chindriș alături de Taraful Rutenilor, Vescan, Noaptea Târziu, Jo și DJ Razz. Totul s-a transmis în direct pe Radio ZU și ZU TV.

Cel care a întreținut atmosfera de pe scena Târgului de Crăciun a fost MC Emil Trifa de la ET Radio Services, care a adus spiritul Crăciunului mai aproape de orădeni, alături de colindători şi de invitaţii speciali.

Targul de Crăciun Oradea 2022 a fost organizat de Visit Oradea și Primaria Municipiului Oradea cu sprijinul: Atelier September, Auchan România, BMV Tours, D&C Oradea și Selgros Cash & Cary.

Posted in Noutăți and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .