MC Emil Trifa a animat atmosfera la lansarea noului Catalog BRICO DEPOT 2017

BRICO DEPOT a lansat cel mai mare catalog de bricolaj din România. Noul Catalog BRICO DEPOT 2017 reunește 12.500 de produse în 336 de pagini color. Printul premium a fost intuitiv structurat, astfel încât clienții să poată găsi cât mai uşor produsele dorite. De asemenea, catalogul este plin de brico-sfaturi din partea specialiștilor. Pe lângă cele mai mici prețuri din România, noul catalog BRICO DEPOT 2017 aduce și noi game de produse marcă-proprie, disponibile în exclusivitate la BRICO DEPOT.

Dacă sunt mii de produse în catalog, atunci să fie și mii de premii în magazine. Astfel, până în 1 iunie, toți clienții BRICO DEPOT care utilizează cardul de fidelitate se înscriu automat la marea tombolă, unde pot câștiga zeci de excursii “beton” în România. Totodată, casele de marcat norocoase pot emite oricând bonul meseriaș care aduce instant premii de vacanță.

Cu acest prilej, magazinul BRICO DEPOT Oradea a organizat 3 weekend-uri speciale (22-23 aprilie, 29-30 aprilie, respectiv 6-7 mai). MC Emil Trifa de la ET Radio Services a însuflețit atmosfera din magazin, a premiat clienții și le-a făcut cunoștință cu noul catalog BRICO DEPOT 2017. Acesta din urmă a fost asortat perfect cu noul card de fidelitate BRICO DEPOT de către hostesele companiei Stigmova Hostess.

Posted in Noutăți and tagged , , , , , , , , , , , , .