ET Radio Services susține Swimathon Oradea 2017

La ET Radio Services facem lucrurile să se miște, iar Fundația Comunitară Oradea, aduce împreună oameni ca noi. De aceea, pentru al doilea an consecutiv, ET Radio Services susține Swimathon Oradea și vă invită ca înnotători, donatori, voluntari, sponsori sau în galeria care susține dinamica evenimentului, să fim împreună ca o comunitate. Swimathon 2017 va avea loc sâmbătă, 27 mai, începând cu ora 10, la Bazinul Olimpic “Ioan Alexandrescu” din Oradea.

Swimathon este un eveniment de strângere de fonduri organizat de Mișcarea Fundațiilor Comunitare în mai multe orașe din România (București, Iași, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Oradea, Bacău, Ploiești) prin care companiile, organizațiile, grupurile de inițiativă și persoanele fizice desfășoară astfel de campanii pentru susținerea unor inițiative/cauze/proiecte diverse de implicare în comunitate.

Având la bază un mecanism atractiv și creativ, Swimathon îţi oferă ocazia perfectă să te implici și să faci parte din schimbarea pe care ți-o dorești în comunitate. Lucrurile se mișcă, dacă faci valuri!

Scroll to top