ET Radio Services susține Programul GOOD LIFE PERFORMERS

Good Life Performers

La ET Radio Services cultivăm creativitatea, susținem inițiativele forward-thinking și promovăm proiectele cu un real potențial de impact asupra comunității. Astfel, am acceptat provocarea de a ne implica în proiectul GOOD LIFE PERFORMERS – ”Pentru tineri. Pentru o comunitate puternică.” al Asociației GOOD LIFE PERFORMERS.

Programul GOOD LIFE PERFORMERS– ”Pentru tineri. Pentru o comunitate puternică.” are menirea de a ajuta la dezvoltarea personală și profesională a tinerilor, de a le îmbunătăți abilitățile de comunicare, relaționare cu cei din jur și de a le oferi suportul necesar desprinderii din zona lor de confort pentru a putea face față încercărilor și provocărilor la care vor fi supuși mai târziu.

Printre obiectivele programului GOOD LIFE PERFORMERS se numără și audiobook-ul de dezvoltare personală „Da, eu pot!”, care va fi înregistrat și produs în studioul ET Radio Services. Acesta se va dezvolta pe două paliere: unul motivaţional şi unul practic care va cuprinde sfaturi şi tehnici pentru a avea succes în tot ceea ce faci. De asemenea, temele de discuţie abordate în audiobook doresc să reliefeze faptul că poți să îți atingi scopurile, atunci când îți propui cu adevărat acest lucru și ești condus de o motivație reală.

În elaborarea acestui material echipa GOOD LIFE PERFORMERS va colabora cu profesori, traineri și psihologi. Audiobook-ul va putea fi descărcat în mod gratuit de pe site-ul www.glperformers.ro.
Programul GOOD LIFE PERFORMERS– ”Pentru tineri. Pentru o comunitate puternică.” este unul pilot și se va întinde pe o perioadă de 10 luni, începând cu februarie 2015. Donatorii ambasadori, care pe lângă resurse financiare și servicii își propun și promovarea acestei inițiative, sunt Celestica România și Oradea Shopping City.

Scroll to top