Emil Trifa și Horia Brenciu au făcut atmosferă la aniversarea ERA Park Oradea

Emil Trifa Era Oradea 1

Sâmbătă, 14 martie, Era Park Oradea a aniversat 6 ani printr-un mega concert Horia Brenciu & HB Orchestra, alături de invitații speciali: clienţii. Evenimentul a adunat sub cupola celui mai mare parc comercial orădean mii de clienți dornici de entertainment de calitate.

Emil Trifa, MC-ul ET Radio Services, a dat startul show-ului alături de bufonii trupei de teatru Famous din Cluj-Napoca. În deschiderea concertului, clienții ERA Park au facut cunoștință cu noile tendințe fashion disponibile în magazine, cât și cu oferta celor mai noi deschise în ERA Park: VestiModa (Italia) și City Shoes Concept. Așa cum era de așteptat, fidelitatea clienților nu a rămas nerăsplătită. ERA Park și Ramada Oradea au oferit 6 weekend-uri de răsfăț pentru doi la Riserva Wine SPA.

Ulterior a venit rândul omului-spectacol să cucerească scena și publicul alături de HB Orchestra. Horia Brenciu a celebrat 6 ani de cumpărături și distracție în familie alături de clienții ERA Park printr-un concert incendiar de aproape două ore.

Posted in Noutăți and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , .