Era Park Oradea a aniversat 9 ani cu un concert Andra

Mesajul aniversar „9 ne place să ne distrăm!” a adunat sute de orădeni de toate vârstele în parcarea Era Park, sâmbătă, 10 martie 2018, la concertul susținut de Andra și trupa ei.

MC Emil Trifa de la ET Radio Services a prezentat evenimentul aniversar care a fost deschis de Trupa West.

Soarele a fost cel mai bun prieten pentru toți cei care au venit să cânte alături de Andra piese precum „Iubirea schimbă tot”, „Dragostea rămâne”, „Inevitabil va fi bine” sau „Niciodată să nu spui niciodată”. Cireașa de pe tort a fost un puternic și din suflet „La mulți ani”, cântat de Andra și spectatori atât pentru Era Park cât și pentru tatăl artistei.  Andra a încheiat concertul cu melodii populare și multe aplauze.

În plus, la aniversarea celor 9 ani de Era Park, surprizele anunțate de MC Emil Trifa de la ET Radio Services pe scena amplasată în parcarea Era Park s-au împletit bine cu muzica bună și cu un super concurs al cărui premiu a fost un smartphone iPhone 8 Plus. Orădenii care au făcut cumpărături sâmbătă, 10 martie 2018, din două magazine diferite din Era Park de minimum 50 de lei, s-au putut înscrie la tombola „9 ne place să câștigăm”. Posesorul unui smartphone iPhone 8 Plus este Virgil Dănuț Pinte din Marghita, talonul său de participare fiind extras drept câștigător duminică, 11 martie 2018.

Inevitabil a fost bine!

Posted in Noutăți and tagged , , , , , , , , , .