La 7 ani de ERA Park Smiley a primit buletin de Oradea

 

concert-smiley-157 (2)

Vineri, 11 martie, Smiley a revenit la Oradea pentru un concert extraordinar, cu ocazia aniversării a 7 ani de la deschiderea ERA Park. Centrul comercial, cunoscut deja de orădeni ca o destinație de shopping, dar și pentru distracție de calitate, a ales și de această dată un artist de top pentru un spectacol senzațional.

concert-smiley-118

În deschiderea concertului, noile magazine deschise în completarea ofertei de fashion a ERA Park, au prezentat noile colecții de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru acest sezon. Amfitrionul evenimentului, MC Emil Trifa (ET Radio Services) a introdus în scenă colecțiile primăvară-vară 2016 și a pus publicul pe jar la concursul-surpriză, organizat înainte de concert. Fanii lui Smiley au fluturat buletinele și s-au înghesuit să răspundă întrebărilor fulger pentru a obține câte un tricou aniversar semnat live chiar de Smiley.

Ulterior, evenimentul a căpătat cote incendiare, după ce MC-ul l-a invitat pe scenă pe mult-așteptatul artist. La final, după o baie de confetti, Smiley a dovedit încă o dată că “Oficial îi merge bine” după ce a devenit orădean cu acte în regulă.

Foto: PartyOradea

Posted in Noutăți and tagged , , , , , , , , , , .