Killa Fonic, Olivia Adams și Amuly la Festivalul Familiei 2022 la ERA Park Oradea

Cea de-a patra ediție a Festivalului Familiei a readus voia bună și distracția în familie în parcarea centrului comercial ERA Park din Oradea. Cele două zile de weekend, 3 și 4 Septembrie, au fost pline de activități pentru toate vârstele.

Sâmbăta a început cu un parc de joacă popular, activități sportive, baby corner, mini golf, parada mascotelor, board games, fun science și amintiri de neuitat la videobooth 360. De asemenea, nu a lipsit nici educația prin intermediul campaniei de prevenție în trafic desfășurată de Inspectoratul General al Poliției Române în parteneriat cu Petrom.  Seara a culminat la scena mare cu un antrenament de Kangoo Jumps în aer liber susținut de KAPO, DJ Beju și concerte live susținute de Olivia Adams și Amuly.

Cea de-a doua zi de festival a fost plină cu aceleași activități dedicate celor mici. La scena seara a început în forță cu un antrenament de Zumba în aer liber susținut de Gianina Sala, DJ Beau live set, dar și concerte live cu artista locală Larisa Oneț și mult-așteptatul Killa Fonic.

Responsabil pentru animație și entertainment a foat ca de obicei MC Emil Trifa de la ET Radio Services.

Posted in Noutăți and tagged , , , , , , , , , , , , , , .