KiK a deschis primul magazin din România cu entertainment marca ET Radio Services

KiK, unul dintre cei mai mari discounteri din Germania, a intrat pe piața din România, vineri, 21 septembrie 2018. Primul magazin a fost deschis la Oradea, în parcul de retail Prima Shops, din cartierul Decebal.

KiK oferă un mix atractiv format din 70% articole vestimentare și 30% articole pentru acasă. Produsele de calitate germană sunt oferite la prețuri atractive, iar în primele două zile, cu ocazia inaugurării, clienții s-au bucurat de 10% discount la tot sortimentul de marfă. Cu peste 3500 de magazine deschise în Europa, rețeaua KiK este în plină expansiune, urmând ca până la finalul acestui an să se deschidă încă 10 magazine în țara noastră. Urmează Sighetu Marmaţiei, Botoşani, Piatra Neamţ şi Brăila.

„Ne bucurăm să venim la Oradea cu primul magazin KiK din România și avem convingerea că brandul nostru va fi foarte bine primit de locuitori și nu numai. Potențialul economic al orașului și dezvoltarea susținută din ultimii ani ne-au motivat să alegem acest oraș drept reper pentru lansarea pe piața românească a brandului nostru. KiK se poziționează în sectorul de discount, însă nu este un furnizor de fast fashion. Prețurile noastre avantajoase au la bază în primul rând un mix al mai multor aspecte: planificarea pe termen lung a achizițiilor, o logistică inteligentă, o pondere ridicată de produse de bază disponibile pe tot parcursul anului. Astfel, la KiK fiecare client poate achiziționa o ținută completă cu mai puțin de 150 de lei”, a declarat Raluca Hartmann, Director General, KiK România.

Deschiderea de la Oradea a fost marcată de două zile de shopping party! În parcarea Prima Shops au răsunat ritmuri antrenante, excelente pentru a le oferi clienților poftă de shopping. MC Emil Trifa a ținut cumpărătorii conectați la promoții, a organizat concursuri și i-a recompensat pe cei mici cu daruri de la KiK. Astfel, deschiderea de la Oradea a dat tonul vânzărilor ambițioase pentru retailerul german pe piața românească.

Orădenii sunt așteptați în magazinul KiK din Prima Shops, zilnic, între orele 09:00 și 21:00.

Posted in Noutăți and tagged , , , , , , , , , , .