Festivalul Familiei i-a reunit la ERA Park Oradea pe AMI, Irina Rimes, Vanotek și mulți alți artiști locali

A fost mega-sărbătoare, la ERA Park, în weekend-ul 16-17 septembrie 2017. Festivalul Familiei a reunit în parcarea centrului comercial din Calea Aradului o sumedenie de activități și spectacole pentru copii, dar și super-concerte cu Ami, Irina Rimes și Vanotek.

Totul a început sâmbătă dimineața cu atelierele de creativitate, de LEGO, teatru și magie, urmate de competiții cu multe premii și surprize. În cea de-a doua parte a zilei, pe scenă și-au făcut loc prezentările de modă ale celor mai noi tendințe din domeniul kids fashion disponibile în magazinele din ERA Park. Nu au lipsit nici demonstrațiile de dans susținute de cluburile prezente în cadrul celei de-a treia ediții a Târgului de Activităâi Extrașcolare. Acesta se desfășoară concomitent cu Festivalul Familiei și reunește sub cupola centrului comercial expozanți din cele mai diverse domenii: Fotbal, Baschet, Dansuri, Modelling (Graziela Models), Limbi străine, Escaladă, Teatru, I.T., Tenis de masă, cursuri after-school și ateliere de creativitate, Dezvoltare personală și multe altele. Toate acestea pentru a-i ajuta pe cei mici să-și descopere pasiunile și talentele.

#AMI #live la #festivalulfamiliei

A post shared by ET Radio Services (@et_radio) on

Pe scena din parcare a avut loc premiera piesei „Micuța Fifi și prietenii ei”, un show de divertisment adresat inclusiv părinților. Este vorba despre o piesă interactivă, în care micuța Fifi se lansează într-o aventură pentru a-și găsi prietenii, iar spectatorii îi ghidează drumul. Apoi, spectacolul a continuat cu folclor autentic  interpretat de surorile Denisa și Lorena Ghib. Dansul a revenit în atenția publicului prin talentații copii premiați internațional de la clubul Feeling Dance Oradea. Seara a fost ăncheiată frenetic de Ami și Irina Rimes, prin două concerte senzaționale.

În cele două zile de festival, parcarea centrului comercial s-a transformat într-un adevărat parc de distracții, cu tiroliană, piste de mașinuțe, carusel, trenuleț, tobogan gonflabil și tir cu arcul. Bineînțeles, pe tot parcursul festivalului, oaspeții vor avea parte și de un ospăț culinar pe măsură: de la grill-uri și mâncare tradițională, până la burgeri, salate, gogoși glazurați, kurtos kalacs sau vată pe băț.

Duminică, furtuna care a făcut ravagii în vestul țării a dat peste cap și programul din cea de-a doua parte a zilei. Astfel, DJ set-ul susținut de Vanotek s-a mutat în interior, sub cupola ERA Park.

Festivalul familiei a fost moderat și energizant de MC Emil Trifa de la ET Radio Services.

 

Posted in Noutăți and tagged , , , , , , , , , , , , .