Festivalul Familiei cu The MOTANS și Alina Eremia la ERA Park Oradea

Weekend-ul 8-9 septembrie a readus, pentru al doilea an consecutiv, Festivalul Familiei în parcarea ERA Park Oradea. Anul acesta au fost cap de afiș The MOTANS și Alina Eremia

În cele două zile pline de festival, orădenii au avut parte de un adevărat parc de distracții în aer liber. Cei mici au fost întâmpinați de personaje din povești sau desene animate, clovni pe picioroange sau au fost invitați la jocuri de socializare supradimensionate. Nu au lipsit activitățile sportive, lego uriaș, trenulețul vesel, trambulinele, toboganele și mașinuțele. Meniul pentru pofticioși a fost unul variat și proaspăt, servit în aer liber alături de familia ERA Park

 

Pentru părinți, International School of Oradea a organizat o serie de sesiuni gratuite de parenting, susținute de profesori din Marea Britanie.

Unul dintre ofertanții din zona de alimentație a festivalului, producătorul de bunătăți bio de casă FERMA LUI IONUȚ, s-a angajat să doneze întregul profit obținut din vânzările realizate la Festivalul Familiei 2018 către Fundația Mihai Neșu, pentru susținerea cauzelor sociale din portofoliul acesteia.

 

După ora 17, la scena mare s-au întâlnit artiști locali de toate vârstele. Sâmbătă au concertat viitorul talent pop Larisa Oneț, artistele de muzică populară Lorena și Denisa Ghib. Apoi, scena a aparținut micuțelor manechine de la Graziela Model Agency care ne-au prezentat colecțiile de toamnă “Back to School” disponibile în magazinele Carrefour (Colecția TEX), TXM, Cerasone și Soffi Planet Baby & Kids din ERA Park. Apoi,  Vasilica și Alisa Ienei eu pregătit un spectacol live de muzică și dans alături de dansatorii de la Exclusiv, sprijinind la rândul lor una dintre cauzele sociale monitorizate de Fundația Mihai Neșu. Seara a fost încheiată epic de trupa The Motans cu un concert live electrizant.

 

Duminică seara, în fața scenei a început încălzirea pentru show cu un spectacol KIDS ZUMBA susținut de echipa Gianinei Sala, care a antrenat majoritatea copiilor și părinților din parcare. Dansul a fost în continuare vedeta serii într-un show de fuziune între dansul sportiv și cel hip-hop susținut de Feeling Dance și Switch Crew. Apoi, muzica a pus stăpânire asupra festivalului. Trupa West a adunat la scenă publicul din întregul centru comercial. Ultima seară dinaintea începerii noului an școlar a fost încheiată de Alina Eremia. După concert, vedeta pop a mai petrecut aproape o oră alături de fani pentru o sesiune de poze și autografe. Alina a plecat de la Oradea cu flori, scrisori, mici cadouri realizate manual de fani și cu o amintire emoționantă.

Pe parcursul celor două zile de festival, MC Emil Trifa, de la ET Radio Services, a fost gazda spectacolelor și a ținut publicul energizat și conectat la distracție.

Posted in Noutăți and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .