ET Radio Services susține Romania Fashion Festival

romania fashion festival 2015

Catalina Burlo Events in colaborare cu Fundatia Fapte Bune va invita la prima editie Romania Fashion Festival, care se va desfasura sambata, 28 Noiembrie incepand cu orele 19:30, in cadrul salii de evenimente Ambasador Oradea.

Evenimentul care doreste sa se claseze in topul festivalelor de moda din Romania, va aduce pe podium designeri romani si internationali, intr-un show prezentat de Bogdan Vladau impreuna cu Raul Popa si onorat de prezenta invitatului special, Catalin Botezatu.

Astfel cei prezenti vor urmari ultimele trenduri in moda, impuse de designeri si branduri precum: Felba, Alis by Alina Sabau, Giuliano Sabau, Cielle by Cristina Trandafir, Vera Voss, Divos by Doru Mocanu, Amalia Buie, Spencer by Ciprian Craciun si Monica Anton. Totodata pe podiumul RFF va fi lansata si cea mai noua colectie a brandului italian Lelka Lor.

Evenimentul se va bucura de momente artistice si magie, oferite de catre invitatii: Florin Mircea Ganea, Antonela Gal, magicienii Eduard si Bianca, dar si de un concert marca Bogdan Vladau.
Romania Fashion Festival este marca inregistrata Catalina Burlo Events si este primul eveniment de fashion,de o mare anvergura, gazduit de orasul Oradea. Tocmai de aceea, acesta va deveni pentru o zi, capitala modei romanesti.

Prin aceasta prima editie, organizatorii doresc sa imbine fashionul cu generozitatea. Astfel, toate fondurile provenite in urma evenimentului, vor fi donate in scopul realizarii unei tabere destinata copiilor defavorizati „Tabara de munte – Turnul de Apa Suncuius”.

Pentru detalii si achizitionare de invitatii, sunati la numarul de telefon: 0771 31 44 11 (Catalina Burlo – organizator) sau 0740 86 38 66 (Liana Baidoc – reprezentant Fundatia Fapte Bune)

Posted in Noutăți and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .