ET Radio Services susține referendumul pentru Oradea Mare

cover et production referendum

La ET Radio Services căutăm mereu soluții pentru o societate mai bună. Zi de zi, producțiile noastre ajung la urechile a mii de orădeni și români din întreaga țară. Nimic nu poate egala conexiunea emoțională creată de vocea umană, de aceea transmitem mereu mesaje puternice, clare și pozitive prin intermediul unor talente vocale desăvâșite.

Un eveniment istoric precum expansiunea multilaterală a municipiului Oradea nu putea trece neobservat. Motivația noastră a stat la baza implicării voluntare în campania de promovare a referendumului. Din perspectiva afacerilor, am înțeles de la bun început oportunitatea imensă pe care o oferă dezvoltarea economică a Oradiei și am știut că odată cu orașul vom crește și noi.

“Cred ferm că fiecare antreprenor ar trebui să privească proiectul Oradea Mare ca o oportunitate unică. Acum e momentul nostru. E cazul să dovedim că schimbarea începe cu noi, prin noi și că puterea stă în mâinile noastre.” Emil Trifa – Creative Services Director – ET Radio Services

Studioul nostru s-a implicat alături de agenția Bizmart pe partea creativă a campaniei audiovizuale de promovare a turului doi al referendumului. Am înțeles că e nevoie de mesaje clare, puternice, cu impact emoțional, cât și de argumente ferme. Am produs spoturile audio de motivare și conștientizare a orădenilor vizavi de importanța participării la vot.

Sînmartinul a spus DA

Oradea Mare

Votează pentru copiii și familia ta

Oradea NeAm Unit

Resuscitează industria și stațiunea Băile Felix

Istoria ne învață

“E vorba despre un drept fundamental, constituțional și absolut gratuit. E halucinant să vezi oamenii revoltați de alegerile pe care alții le-au făcut în numele lor, câtă vreme ei și-au renegat propriul drept la opinie.” Emil Trifa – Creative Services Director – ET Radio Services

Am continuat implicarea în campania civică prin producții video și o activitate susținută prin intermediul rețelelor de socializare. ET Radio Services va continua să se implice activ în comunitate și să susțină proiectele constructive din societatea orădeană.

Posted in Noutăți and tagged , , , , , , , , , , , , , , .