ET Radio Services prezintă Toamna Orădeană 2014

logo toamna oradeana 2014

La 901 ani de istorie orădeană, Primăria a făcut eforturi pentru a le oferi orădenilor un spectacol total pe toate gusturile. O simplă trecere în revistă a programului Toamnei Orădene 2014 ne scoate la iveală o mulțime de nume cu greutate în showbiz. Dacă în Parcul 1 Decembrie vor concerta artiștii momentului, în sala Enescu-Bartok a Filarmonicii de Stat vor interpreta pentru publicul orădean artiști consacrati precum Pasărea Colibri, Corina Chiriac, Cătălin Crișan sau Brody Janos. Tot la Filarmonică va concerta şi grupul islandez Mezzoforte.

Așa cum a anunțat ieri în cadrul conferinței de presă viceprimarul Ovidiu Mureșan, în premieră, orădenii vor avea parte de un spectacol impresionant de Muzici Militare la care vor participa pe lângă Muzica Militară a Garnizoanei Oradea (susţinută de către Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea) și Muzica Reprezentativă a Ministerului Apărării Naţionale – Bucureşti, Muzica Reprezentativă a Regimentului 30 Garda Mihai Viteazul – Bucureşti, Muzica Forţelor Navale – Constanţa cât și Muzica Militară a Garnizoanei Bistriţa.

La scena mare din Parcul 1 Decembrie urmează două weekend-uri de concerte în aer liber. Printre invitații de top se numără Provincialii, Angela Rusu, Timpuri Noi, Taxi, Blazzaj, Connect-R, Lora, Sore, Maxim, Delia Matache şi 3 Sud Est. Nu vor lipsi nici artiști locali care s-au remarcat la show-uri de televiziune precum “Românii au talent“, “Vocea României” sau “X-Factor“: Denisa Moșincat, Mihai Lipai, Jessie Baneș sau Ansamblul Crișul. Spectacolele din Parcul 1 Decembrie vor fi prezentate de Emil Trifa (ET Radio Services) și Ioana Mihuți.

Programul complet al Toamnei Orădene 2014 poate fi descărcat de aici (DOWNLOAD).

Posted in Noutăți and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .