ET Radio Services a deschis primul Târg de Crăciun organizat în Cetatea Oradea

Targul de Craciun Oradea 2015

Primului Târg de Crăciun organizat în Cetatea Oradea și-a deschis porțile vineri, 4 decembrie.

Organizat de Primăria Municipiului Oradea, Târgul de Crăciun 2015 va sta la dispoziţia vizitatorilor în perioada 4-31 decembrie, în intervalul orar 12:00 – 21:00, de luni până vineri, iar sâmbătă şi duminică între orele 10:00 – 21:00.

În Cetatea Oradea au fost amplasate 30 de căsuţe de lemn, în vederea comercializării de produse specifice de sărbători: produse alimentare tradiţionale, ciocolată de casă, turtă dulce, produse de patiserie, decoraţiuni şi cadouri de sărbători, aranjamente florale, felicitări şi suveniruri, vin şi pălincă naturală din fructe, precum şi altele. Totodată, în cadrul târgului există şi două zone comerciale în aer liber, rezervate alimentaţiei publice, precum şi două spaţii pentru prezentare şi comercializare de vin, unde sunt prezente vinotecile Vura şi Millesime. Comercianții s-au pregătit deja pentru deschiderea târgului de aseară și așteaptă cu nerăbdare vizitatorii, au transportat obiectele destinate vânzării, au fost amplasate ultimele lumini și decorațiuni și au fost luate măsurile de siguranță necesare.

De asemenea, orădenii sunt aștepați să-și aleagă bradul de Crăciun de la târgul de brazi naturali situat la intrarea în Cetate. În apropiere, în spatele târgului de brazi au fost montate jocurile gen carusel și un trenuleţ pentru copii. Tot în Cetate, vizitatorii pot admira bradul artificial înalt de 12 metri și împodobit cu multe luminițe, precum și ieslea cu scena naşterii lui Isus, care în anii anteriori a fost așezată în Piaţa Unirii, în faţa Primăriei.

Harta Targul de Craciun Oradea 2015

Târgul de Crăciun 2015 a debutat la ora 17 cu un spectacol inedit prezentat de MC Emil Trifa de la ET Radio Services. În deschidere, aproximativ 200 de elevi de la Liceul Greco-Catolic din Oradea, constumați în moșuleți, au concertat în jurul celui mai mare brad din oraș. Seara a continuat cu un spectacol de colinde susţinut de artiști populari și de coruri teologice aparţinând mai multor confesiuni.

Municipalitea a pregătit programe speciale și concerte de colinde care vor avea loc în fiecare seară, după ora 17.

MC Emil Trifa va fi pe scenă alături de orădeni în alte 4 seri magice la Târgul de Crăciun 2015. Copiii care vor veni la Târgul de Crăciun însoţiţi de părinţi sau de cadrele didactice pot participa la Atelierele lui Moş Crăciun, unde sunt organizate totodată ateliere de creaţie mesteşugărești și pentru adulți. Tot în cadrul târgului, copiii vor putea lăsa mesaje Moşului într-o urnă special amenajată pentru acest eveniment. Moş Crăciun va fi prezent la târg în fiecare zi la căsuța lui, unde copiii îşi vor putea face fotografii şi vor putea interacţiona cu el.

Sursa: Oradea.ro

Posted in Noutăți and tagged , , , , , , , , , , , , .