ET Radio Services a prezentat și cea de-a cincea ediție a semimaratonului internațional DIGI Oradea City Running Day

digi-oradea-city-running-day-31

Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor a continuat să promoveze și în 2015 un stil de viață sănătos prin mișcare și alergare. Astfel, după alte evenimente similare organizate pe parcursul anului, ca Thermal Trail Race 2015, a sosit momentul pentru cel mai important concurs de running: Ziua AlergăriiDIGI Oradea City Running Day.

Duminică, 20 septembrie 2015, la cea de-a cincea ediție a semimaratonului internațional au concurat aproape 1.000 de alergători de toate vârstele din România, Ungaria, Cehia, Spania, Italia, Kenya, Finlanda şi Austria. DIGI Oradea City Running Day a cuprins în acest an semimaratonul individual Hervis Sports, pe o distanţă de 21 km, corporate challenge – ştafetă în 4 (4×5,25 km), 10 km individual, crosul Europlast România de 5 km și corsul copiilor susținut de Masterplast.

Startul a fost dat în prezența viceprimarului municipiului Oradea, domnul Huszar Istvan. Spre surprinderea alergătorilor, ploaia de dimineață a revenit fix dupa ora 10 odată cu startul competiției. Cu toate acestea, condițiile meteo, cele mai vitrege din istoria concursului orădean, nu au stat în calea devotamentului alergătorilor. Nici măcar a celor cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani care au luat startul după ora 13, în ultima probă a DIGI Oradea City Running Day 2015.

Pentru echipa ET Radio Services, la fel ca pentru organizatori, DIGI Oradea City Running Day a fost o nouă provocare și totodată un nou succes. Cei peste o mie de concurenți și spectatori au fost ținuți în priză de MC/DJ Emil Trifa care a întreținut atmosfera competiției, înfruntând cu optimism ploaia torențială. La ora 14, gala de premiere i-a adus pe scenă în fața publicului pe cei mai buni performeri din acest an.

Evenimentul a fost susșinut de sponosrul titular DIGI, sponsorii principali Europlast, Hervis Sports, BCR, dar și de sponsorii Desidea, Masterplast, Eco Bihor, Technoprint, Izvorul Minunilor – apa oficială, Nutrend – revitalizare oficială, Butoiul de Aur, Ideart, Era Sport, Nutrilite, West Market, Dorbob și Double Three by Hilton Oradea. Partenerii media ai semimaratonului internațional au fost: DIGI24.ro, DIGI 24 Oradea, DIGI Sport, Zile și Nopți, EvenimenteOradea.ro, Zi de Zi Bihor și PRO FM.

Rezultatele finale ale semimaratonului internațional DIGI Oradea City Running Day au fost deja afișate pe pagina oficială a evenimentului și pe Facebook.

Sursa FOTO: PartyOradea.ro

Scroll to top