Emil Trifa a prezentat semimaratonul internațional DIGI Oradea City Running Day

emil trifa la digi oradea city running day 2014

Organizat de Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor, semimaratonul internațional “DIGI Oradea City Running Day” a ajuns la ediția a 4-a. Evenimentul sportiv a reușit să atragă și de această dată sportivi amatori pasionați atât din țară cât și din străinătate. Cu ajutorul sponsorilor care și-au rezervat o parte din probele competiției, organizatorii au reușit să alinieze la start atletii in probe diversificate, făcând astfel competiția accesibilă unui număr mare de entuziaști.

DIGI Oradea City Running Day” a avut loc duminică, 28 septembrie 2014, cu începere de la ora 9:00, când viceprimarul municipiului Oradea, Ovidiu Mureșan, a dat startul primei probe. Traseul parcurs de sportivi a fost concentrat în cea mai mare parte în zona centrului istoric al Oradiei, având ca start/finish Piața Ferdinand.

Pentru echipa ET Radio Services, “DIGI Oradea City Running Day” a fost o nouă provocare și totodată un nou succes. Cei peste o mie de concurenți și spectatori au fost ținuți în priză de MC/DJ Emil Trifa care a întreținut tensiunea competiției pe parcursul a peste 5 ore.

Rezultatele finale ale semimaratonului internațional “DIGI Oradea City Running Day”  au fost deja afișate pe pagina oficială a evenimentului și pe Facebook.

Foto: bihorstiri.ro

Posted in Noutăți and tagged , , , , , , , , .