Emil Trifa a prezentat lansarea cărții REED 13 31 – Lupta cu întunericul

emil trifa reed 13 31

Cartea „Reed 13 31 – Lupta cu întunericul”, publicată de editura orădeană Treira, a fost lansată pe piață într-un spectacol atipic. În contrast total cu liniștea și calmul unei lansări clasice de carte, autorii romanului REED 13 31, Monick B. Forest şi Peter Priest, au ales o zi de vineri 13 (februarie) și o locație pe măsura subiectului: Shadows Club. Emil Trifa, MC-ul ET Radio Services a prezentat evenimentul într-o manieră familiară, transformând lansarea de carte într-un show de club. Spectacolul a fost completat de dansatorii trupei The WINGS Of, de prezența pe scenă a autorilor Monick B. Forest şi Peter Priest, a reprezentantului librăriei Humanitas Oradea, Orsolya Bogdan, a jurnalistului Sebastian Ferchi (din partea revistei Zi de Zi by DURAN`S Oradea) și încoronat de concertul live susținut de metaliștii clujeni de la Masterpiece (Metallica tribute band). Totodată, cartea beneficiază ce un video trailer spectaculos pe care îl puteți urmări mai jos:

Lectura modernă oferă „o viziune originală și nouă asupra credinței, prezentând dimensiunile suprapuse ale lumii reale și a celei de dincolo, lupta crâncenă între bine și rău, mecanismul faptă-răsplată în Universul în care nu există coincidențe”.

masterpiece metallica

Cartea „Reed 13 31 – Lupta cu întunericul” este disponibilă în rețeaua librăriilor Humanitas. Mai multe detalii pe site-ul Reed 13 31 sau pe Facebook.

Posted in Noutăți and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .