Distracție la dublu la Oradea FestiFall 2022 alături de INNA, DJ Project, Carla’s Dreams și mulți alții

În weekend-ul 14-16 octombrie Oradea a sărbătorit toamna la Festival 2022. Deoarece în ultimii doi ani orădenii nu s-au putut bucura de toamnă cum se cuvine, anul acesta organizatorii au dublat distracția cu două zone de eveniment: în Piața Unirii, și peste pod, în Piața Ferdinand. 

În Piața Unirii  la scena mare, peste 30.000 de orădeni s-au adunat zilnic la spectacole extraordinare care au inclus instalații spectaculoase premiate internațional, activități educaționale pentru toate vârstele, artiști stradali și concerte de senzație cu cei mai bine cotați artiști. 

În Piața Ferdinand pe scena secundară au mixat live timp de trei zile DJ Dinsubsol, care au asigurat atmosfera în zona organizată special pentru delicii culinare aduse din toată țara în food-truck-uri, vinuri, bere artizanală cafea de specialitate, artiști stradali și instalații frumoase, precum și o zonă de distracție dedicată celor mici, în spatele Teatrului Regina Maria. 

Pe strada Vasile Alecsandri artiștii stradali Fairy Garden și Light Drummers au animat atmosfera și i-ai ghidat pe vizitatori spre cele două scene, în timp ce pe parcursul celor trei zile Palatul Episcopal Greco-Catolic a găzduit expoziția Palatul Artelor Digitale.

În serile de 15 ți 16 Octombrie, Palatul Vulturul Negru a prins viață cu două super spectacole de videomapping, oferit de Oradea Heritage cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la încoronarea Regelui Ferdinand și a Reginei Maria.

A fost un weekend lung, cu o mulțime de activități în timpul zilei și concerte în fiecare seară susținute de Trupa Mustang, Florian Rus, INNA, eMstreet, DJ Project, Șuie Paparude, Frății Jdieri, Macanache și Carla’s Dreams. Duminică, 16 octombrie, după concertul senzațional susținut de Carla’s Dreams, noaptea orădeană a prins culoare  cu un spectaculos foc de artificii. 

Oradea FestiFall 2022 a avut parte de un public extraordinar și a fost o reușită. Evenimentul a fost prezentat de MC Emil Trifa de la ET Radio Services și organizat de Visit Oradea și Primăria Municipiului Oradea.

Retrăiește experiența Oradea Festival 2022

Posted in Noutăți and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .