De 9 ani ET Radio Services este sound-ul oficial al Oradea City Running Day

Și în 2019, ET Radio Services a continuat parteneriatul de tradiție cu Oradea City Running Day. Și în acest an alergătorii s-au întrecut în 5 probe de concurs: Semimaratonul internațional Hervis Sports, Proba de 10,5 km, Crosul de 5 km Discover Bihor, Ștafeta Firmelor și Crosul copiilor.

La start s-au aliniat alergători din 8 țări: Romania, Ungaria, Cehia, Canada, Vanautu, Franța, Anglia, Statele Unite și Spania.

Emil Trifa a fost MC-ul și DJ-ul competiției și în acest an, iar startul a fost produs special pentru acest eveniment în studioul ET Radio Services.

Ediția din acest an a Oradea City Running Day a fost posibilă datorită sponsorilor principali: Discover Bihor și Hervis Sports Romania, cărora li s-au alăturat în calitate de sponsori: Hyiundai Carbenta Oradea, Tehnoprint, Eco Bihor, Isostar, Carrefour Oradea Era, Izvorul Minunilor.

Partenerii oficiali ai evenimentului au fost: Consiliul Județean Bihor, Agenția de Management al Destinației Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bihor.

Rezultatele pentru fiecare probă, pe grupe de vârstă le puteți găsi aici.

Ne revedem în 2020 la ediția aniversată!

Posted in Noutăți and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .