Un spot audio este mai mult decât o simplă comunicare publică, mai mult decât un anunț, mai mult decât o ofertă. Un spot audio este imaginea auditivă a brandului dumneavoastră!

Imaginați-vă radioul din perspectiva unui orb, o persoană pentru care sunetul, prin fidelitate și măiestrie, trebuie să înlocuiască imaginea. Construiți prin sunet propria viziune despre realitate. Porniți de aici pe drumul spre identitatea auditivă a brandului și concentrați-vă astfel încât să transmiteți totul prin cuvinte, muzică și atmosferă.

Acordați atenție produsului și apelați la consultanța profesioniștilor pentru realizarea unui spot audio competitiv. Optați pentru serviciile unui studio cu experiență unde veți lucra împreună cu producătorul la imaginea auditivă a afacerii dumneavoastră.

Pentru asta există ET Radio Services. Dumneavoastră ne furnizați ideile, noi vă completăm viziunea, iar rezultatul va suna peste aşteptări. Aveți garanția unui producător cu o vastă experiență la nivel local, regional și național.

Echipa studioului ET Radio Services vă oferă servicii voiceover cu tonalități diversificate, timbre vocale puternice și talente vocale deosebite (interpretarea unor personaje originale, pamflete, ventrilocie). Accesați secțiunea Portofoliu pentru a asculta vocile noastre, câteva spoturi audio produse în studioul ET Radio Services și cunoașteți numeroșii clienți care ne-au acordat încrederea.