Atmosferă magică la Târgul de Crăciun Oradea 2019 în Orașul Faptelor Bune

În perioada 29 noiembrie – 26 decembrie 2019, Piaţa Unirii din Oradea a găzduit cel mai aşteptat eveniment al iernii, Târgul de Crăciun.

Ediţia din acest an a adus pentru orădeni numeroase surprize, decoruri de poveste, concerte şi spectacole de colinde, bunătăţi tradiţionale şi specifice sezonului, produse handmade, suveniruri şi pe mult aşteptatul Moş Crăciun.

Deschiderea oficială a Târgului de Crăciun a avut loc în data de 29 noiembrie, de la ora 18:00, când sub privirile uimite ale vizitatorilor, Piaţa Unirii a prins viaţă prin aprinderea a mii de luminiţe. Atmosfera de poveste a fost întregită de un brad imens, o roată-carusel impresionantă, un trenuleţ şi un patinoar care a asigurat distracţia celor mici şi mari.

O altă surpriză a fost faptul că oraşul Oradea s-a  transformat în Oraşul Faptelor Bune, Târgul de Crăciun găzduind cea de-a patra ediție a proiectului Radio ZU.

Cei 8 DJ-i Radio ZU, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman”, s-au mutat în Piața Unirii într-o casă de sticlă construită special pentru ei, în care au locuit în perioada 15-21 decembrie.
Prin acest proiect, cei 8 DJ-i Radio ZU au adus împreună oamenii care au nevoie cu cei care au de dăruit. Astfel că, în cadrul maratonului ZU al faptelor bune s-au adunat 539.619 euro pentru cazuri speciale din întreaga ţară.

Pe lângă maratonul de fapte bune, distracţia a fost garantată, deoarece pe scena Târgului de Crăciun au urcat cei mai iubiţi artişti ai momentului: Edward Sanda, Mark Stam, Vescan, Andreea Olaru, Mira, Adda, Sore, DJ Project, Minelli, Alexandra Stan, Lino, Ruby, Randi, Antonia, Ami, Nicole Cherry, Alex Velea, Noaptea Târziu, JO, Alina Eremia, The Motans, Liviu Teodorescu, Delia, Spike, Smiley, Carla’s Dreams, Irina Rimes şi Lora.

Cel care a avut grijă să întreţină atmosfera de pe scena Târgului de Crăciun a fost MC Emil Trifa de la ET Radio Services, care a adus spiritul Crăciunului mai aproape de orădeni, alături de colindători şi de invitaţii speciali.

Proiectul Oraşul Faptelor Bune a fost adus la Oradea de Radio ZU şi Primăria Municipiului Oradea, prin APTOR.

Posted in Noutăți and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .